Guus F. en Eef O. in Spanje

Dag 13 - Lol met handen en voeten

Hoeveel lol kun je hebben met een groep Fransen die amper Engels spreken? Heel veel! We vertellen elkaar hele verhalen met handen, voeten en met ons kleine beetje kennis van Frans (en Google Translate sinds 10 minuten).

We hebben ze ontmoet toen zij trefbal aan het spelen waren en de bal onze kant opvloog. Toen hebben we meegedaan en sindsdien zijn we onafscheidelijk ;) De groep bestaat uit papa Franc, mama (naam nog onbekend), Virginie, de zus (21 jaar), tweelingzussen Mylene en Esther (14 jaar), zusje Milou (3 jaar, ik ben haar vriend zegt ze) broertje Dylan (9 jaar) en Geremy (12 jaar), de deugniet van het stel. Ik ben de dikste maatjes met Geremy, aangezien hij de Suzuki het bruutst vindt en de Ducati maar niks. Hij stelde zelfs voor om de Ducati roze te spuiten als Remy slaapt, gheghe.

En veel Hollanders overal! We hebben twee heren ontmoet, Karim en Jordy, die eergisteren zijn aangekomen. Gisterenavond met hun naar de Mac gelopen omdat zij honger hadden. We kwamen om 00:59 aan, en de Mac ging sluiten om 01:00. Karim kocht voor mij en Jordy en hamburger terwijl hij ZELF honger had en ik meerdere malen aangaf geen honger te hebben, maar niet luisteren hè. Karim zal wel nog effe een hamburger voor zichzelf halen, maar toen waren ze al dicht. Winning? No!

Reacties

Reacties

Svenn0r

Zo klinkt allemaal gezellig! Veel mensen leren kennen, veel lol. Klinkt als een hele leuke vakantie :). Het is nu eindelijk weer een beetje goed weer hier in dit koude kikkerlandje hehe.

Nou jongens veel plezier vandaag en tot horens !!!

][V][zlll haha

PA de Ridder

zit net te denken over 2 dagen alweer de grens over uit ESPANJA

Alles toch wel erg snel gegaan.

Misschien volgend jaar maar 3 weken?
Dan ga die ouwe Pa ook wel mee, als het mag?

PA de Ridder

Hallo Kinders.
Fijn dat jullie weer samen zijn.
Hier vaan uit het mooie en zonnige Manderscheid fijne dagen nog tot Zaterdag.

Pa

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!